sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Sinistä ja Strassia

Ihan ekaksi, mukavaa kun on tullut pari lukijaa taas viime kerrasta lisää. Tervetuloa uudetkin mukaan! Kiitos kaikille lukijoille. Kommentoikaa ihmeessä ja antakaa parannusehdotuksia! :)

Mutta kynsiin, nämä kynnet tein viime viikonloppuna, näissä kynsissä tuli oltua sitten kokonainen viikko, eikä ollut kun kahdesta kärjestä lakkaa lähtenyt pois. Hyvin huomaan kun on iltavuoro viikko, niin lakkaus jää tos vähäiselle. Ei sitä oikeen enää klo 21 jälkeen jaksa alkaa lakkailemaan ja keksimään taas uutta. 

Näissä kynsissä on käytetty Flormarin sinistä miracle lakkaa nro U25, ja pieniä sinisiä koristetimantteja joita sain sillon Turun Kynsimiitistä! :)

Ja nyt oon saanut valmiiksi ton mun kynsistudion. Eli valokuvausalustan. Sain tämän idean Tiia:alta. Eli tyhjästä pahvilaatikosta leikataan sivuihin aukot, ja täytetään sisäpuoli valkoisella paperilla, näin ollen kynsien kuvaamiseen on aina samanlainen ja selkeä tausta. :D

Ja siinä kuvina kynnet:




Eli aluslakka China glaze, Flormar U25, koristetimantteja, päällyslakka China Glaze. 
Huomaan nyt vasta kuvassa, että oon kuvannut noi China Glazen lakat väärinpäin. Päällyslakka ekana, ja sitten aluslakka. Kyllä ne kynteen on tullut oikeinpäin. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti