sunnuntai 23. syyskuuta 2012

CND Efektilakka

Voi ei, onpas taas ollut viikon postausväli! :( Kynnet olen viimeksi tehnyt viime viikon sunnuntaina, ja ollaan sitä viikko menty samoilla lakoilla. On ollut taas iltavuoro töissä, niin ei oo kerennyt illalla kynsiä enää uusia tekemään, ja aamut menee nukkueassa! :) Koitetaan jos sais useemmin kirjoiteltua! :)Ja kaiken lisäksi on vielä semmosia lakkauksia, mitä en ole tänne vielä saanut laitettua


Mutta kynsiin! :)
Halusin jotain yksinkertaista mutta kivaa. Laitoin Wet´n wildin mustaa, ja meinasin että no, laitetaan CND efektilakkaa päälle, luulin että siitä pinnasta tulee vaan glitterimäinen, vaan eipäs tullutkaan, se lakan pinta alkoi muuttamaan väriä, jossain kohtaa se oli vihreä, jossain kohtaa ruskea/kuparin värinen. Se efektilakka tuntui toimivan hyvin. Olen aikaisemmin kokeillut sitä vaan kiekolla pelkästään, eikä oikeen oo kiva niin, mutta toisen lakan päällä on aivan ihana. Pitää jossain kohtaa kokeilla miten se toimii muitten värien kanssa! :)


Ja tässä lopputulos! :)

Tässä peukalo näyttää tommoselta kultaselta, ja muut kynnet vihreiltä! Ei voi muuta sanooa kun toi efektilakka on tosi hyvä, sillä saa yksinkertaisestä helposti hienon :)





Lakat: LP Nail power aluslakaksi, Wet´n Wild musta, CND efektilakka Jade Sparkle, ja päällyslakka China Glaze. 

Semmosta tällä kertaa! :) 
Koitetaan saada mun eiliset kynsilakkaostokset seuraavaan postaukseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti