maanantai 27. elokuuta 2012

Turun Kynsimiitti!

Eli Lauantaina oli Turun Kynsimiitti! Siellä sai kerrankin jutella kynsistä ilman että joku ei jaksa kuunnella! :) Oli mukavaa kun sai tavata samanhenkisiä ihmisiä! Minä ja Tiia Minttu oltiin järjestäjinä, tosin mä en tehnyt paljoa mitään.:D Eli Kiitos Tiia sinulle järjestelyistä! :D Tiia sai mukaan 14 sponsoria, kaikilta saatiin kaikkea kivaa kynsitavaraa, lakkoja, tarroja, tuote-esittelyitä, siveltimiä. Tiian blogista voi lukea tarkemmin, koska en enää muista ketkä lähetti mitäkin, koska sponssipaketit meni suoraan Tiialle. 



Ylläolevassa kuvassa on mun lahjakassi! :) Meni varmaan puoli tuntia ennen kun saatiin valittua Sinooperista Tiian kanssa kivat kassit! :)


Ja tässä on lahjakassi pöydälle levitettynä. Paljon kaikkea kivaa! :D Kahdesta paikasta sain siveltimiä, paljon erilaisia kynsitarroja, koko kynnen tarroja, mikrohelmiä, kuivakukkasia, glitteriä, kolmion mallisia strasseja, sydänstrasseja, fimoja 4kpl, kynsilakanpoistoainekuppi, 
Lakat joita sain:
Wet´n Wild - Through the gravepine
Dermosil - seashell
Dermosil - Amaranth
Nfu - Nro 115
Kinetics - Base coat
Kinetics - Cinnamon Girl
CND - Efects lakka Jade Sparkle
CND - Base coat
CND - Top Coat pikakuivattaja
LD - Nail power
kynsiviiloja
puutikku strassien nostamiseen ja toinen pää kynsinauhan työntämiseen 
ja sitten vielä erilaisia näytteitä. 

Tosiaan Tiian blogissa selviää mikä tuote on keneltäkin sponsorilta tullut! :)

Meillä oli myös siellä kynsikisa, eli parhaimman näköiset kynnet voitti alla olevan palkinnon! :D


Ja tässä kynnet jotka voitti tuon edellä esitetyn palkinnon. Klikkaamalla TÄSTÄ pääset tutustumaan näihin kynsiin paremmin voittajan blogista!



Omat kilpailukynnet jäivät erittäinkin surkeaksi lopputulokseksi, tein jo perjantai-illalla valmiiksi kynnet, mutta  voisi sanoa, että mielikuva päässäni oli paljon onnistuneempi kuin lopputulos. 


Aluslakka China Glaze, valkoinen pohja liukuvärjäys Gcocl:n leimauslakka, kärkiin Wild andGrazy W80 Bombay, leimaukseen eli kukkiin käytin punaista Gcocl:n leimauslakkaa, ja kukan lehtiin vihreää Gcocl:n leimauslakka, ja lopuksi päälle vielä China Glazen päällyslakka. Leimauslaattana oli Gcocl:n C01 laatta.


Eli liukuvärjäyskynnet niistä sitten tuli! :)  Mun pikkurillille tapahtui pieni onnettomuus kun tulin kotiin kynsimiitistä. Otti autonovenkahvaan kynsi kiinni ja naks! :C



Ja vielä lopuksi omenapiirakka jonka vein tonne miittiin kun oli nyyttärit siellä! :D

4 kommenttia:

  1. Saanko linkata tämän tekstin sponsoreille? :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ihanalta! Kunpa joku järjestäisi mun kotiseuduille samanlaisen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä paikkakunnalta olet? Tuolla facebookissa kannattaa liittyä kynsikoristelut ryhmään, ja sieltä pystyy katsomaan josko omalla paikkakunnalla tai lähiseudulla olis samanlainen ryhmä. :D

      Poista