tiistai 24. heinäkuuta 2012

Crackle

Nyt jos vaikka esittelis sunnuntaina tekemät crackle kynnet! :) 

On jo tullut kokeiltuu niitä Flormarin hololakkoja, mutta teen niistä postauksen myöhemmin! Haluun nyt kerrankin näyttää sellaset kynnet mitä mulla tällä hetkelläkin on.
Tuli tossa viikko sitten "eksyttyy" Tarjoustaloon, ja kuinka yllättäin löysin itseni jälleen Flormareiden kimpusta! :) Eli mukaan tarttui mm. tämä oranssi crackle, ja punainen normaali lakka. Ja Seppälästä löytyi Golden Rose nro 03 ja Paris memories vihree ( en tiiä mistä tosta purkista ton värin löytää ) :)
Eli nyt kynnelle on päässyt oranssi crackle ja golden rosen valkoinen. Luulin että tämä on oikeasti valkoinen, mutta laitoin 4 kerrosta, ja edelleen kuultaa oma kynsi läpi. Tuli mieleen että tää on joku luun värinen tai vastaava. Mutta onneksi tämä crackle pelasti tilanteen! :)
Musta tämä onnistui kivasti, koska halkeili isosti, ja nyt oppisin sen uutta että voi laittaa ihan kunnolla koko kynteen, kun oon ennen pelännyt että jos ei halkeilekkaan kun laittaa liikaa lakkaa! :)

Elikkä tässä kuvia!



Aluslakka China Glace, Valkoinen Golden roe, nro 3, Crackle Flormar  G04, Päällyslakka China Glace


Huommaatte varmaan mun vasemman sormen nimettömän kynnen. Vois vaan sanoo et työnteko on vaarallista. Ekana luulin ettei mitään tapahtunut muuta kun tuli mustelma, mutta perjantaina se katkes sitten oiken kunnolla! :( No kyllä se kasvaa! :) en viitsinyt kaikkii kynsii leikata noin lyhkäseksi kun tuli jo paha mieli kun toi on jo noin lyhyt! :) 










Ja oikea käsi! :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti